Charlotte Madelen -
FORSIDE FØLG OM MEG INSTAGRAM YOUTUBE

KYLLINGGRYTE

Hei! I dag skal jeg vise en veldig god kalkunmiddag som er både enkel og sunn!

Dette trenger du til 3 porsjoner:

  • 400g kalkunfilet
  • 2 ss margarin
  • 2 ts paprikapulver
  • 4 dl kokosmelk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 2 ts karripasta
  • 4 stk. hakket vårløk
  • 2 stk. gul paprika
  • 200g sjampinjong
  • 1/2 lime

 

1. skjær kalkunfileten i strimler. Tilsett 2 ts olje og 2 ts paprikapulver sammen med kalkunen. Bland det sammen og stek det i margarin. Tilsett Karripasta, hvitløk og kokosmelk og la det småkoke i ca. 10 min. 

2. Fres grønnsaker og sopp raskt i litt olje og tilsett dem så i gryten. Smak til med lime, salt og pepper.

Dryss over frisk koriander og server med ris.
















 

  • SUKKERFRI OSTEKAKE

    Oppskriften holder til 4 porsjonskaker! Hver porsjon inneholder ca.155 kcal, 6 g fett, 10 g karbohydrater og 17 g proteiner. Dette skal være et sunnere alternativ til ostekake og det er ikke tilsatt sukker i desserten, hvis man ønsker en søtere kake kan man tilsette sukrin gold.   

     

    Bunn:

    25 g Fitness frokostblanding

    20 g smør

    10 dråper Steviosa flytende søtningsmiddel (karamellsmak)

    1 ts sukrin gold (valgfritt)

     

    Fyll:

    420 g Cottage Cheese

    125 g Yoghurt Double Protein

    1 dl Funlight Saft (bringebærsmak)

    2 ts Gelatin pulver  

     

    Topping:

    2 dl Funlight Saft  (bringebær)

    2 ts Gelatin pulver 

     

    Bunnen: Det er akkurat som å lage vanlig ostekake, men med litt andre ingredienser. Du starter med å lage bunnen. Knus 25 g Fitness frokostblanding i en blender. Smelt smøret og bland det sammen med frokostblanding og Steviosa. Fordel blandingen på 4 glass og press fyllet godt ned i bunnen av glasset. Sett glassene i kjøleskapet mens du lager fyllet. 

    Fyll: Kjør Cottage Cheese og Yoghurt Double Protein i en blender helt til fyllet blir en jevn krem. Lag til gelen og kjøl den ned. Så blander du sammen gelen med Cottage Cheesen og Yoghurten. Fordel fyllet på de fire glassene og sett de inn i kjøleskapet. la de stå ca. to timer før du heller på gele. 

    Topping: Lag til 2 dl gele av funlight saft med bringebærsmak. Fyllet til ostekaken må stå i kjøleskapet ca. to timer før du kan helle over gelen. Hvis du er ekstra glad i  bringebær kan du legge ferske bringebær på toppen før du heller over gelen.  



     

                                      

  • PROTEINGRØT

    Jeg skulle i utgangspunktet lage proteinpannekaker, men så var det ikke mer egg igjen. Dermed ble det proteingrøt, og den ble overaskende god!

    Det du trenger er:

    1 banan

    1 dl havregryn

    1,7 dl melk

    litt salt

    2 ss sukrin 

    40 gram proteinpulver

    1 gulrot

    Jeg bruker en stavmikser for å blande alt sammen, bortsett fra gulroten den rasper jeg og har opp helt tilslutt. Deretter sette jeg blandingen inn i mikroen i ca 4 minutter og vips er den ferdig. Jeg liker å ha på kanel og sukrin gold, men man kan putte på hva som helst. Grøten har en utrolig god og luftig konsistens, den er heller ikke for mektig, akkurat helt perfekt! Er du glad i grøt og sunn mat bør du prøve ut denne :)♥ 


     

  • hits