Charlotte Madelen -
FORSIDE FØLG OM MEG INSTAGRAM YOUTUBE

Derfor bør du drikke varm melk med honning - 7 gode grunner

1. Det beskytter huden din

Melk og honning har rensende og antimikrobielle egenskaper. Disse fungerer perfekt sammen når du kombinerer dem. I virkeligheten bruker mange skjønnhetsprodukter begge disse som hovedingredienser. Blandingen av dem kan gi deg en sunn, strålende hud. Å drikke melk med honning hjelper huden din fra innsiden av. Hvis du foretrekker det, kan du til og med ta et melk- og honningbad.

2. Det hjelper fordøyelsen din

Honning har prebiotiske egenskaper. Dette betyr at det stimulerer veksten og utviklingen av gode bakterier. Disse er en stor hjelp i tarmene og fordøyelsessystemet.

3. Det øker motstanden din

Å drikke melk med honning hver morgen øker kroppens motstand betydelig. Dette skyldes at melk har proteiner og honning har karbohydrater. Disse er begge nødvendige for å stimulere soffskiftet. Overskuddsmaterialet fra denne prosessen oksyderes som brukbar energi.

4. Det hjelper beinhelsen

Honning har en utrolig evne til å fungere som en næringsmiddeltransportør. Det kanta næringsstoffer fra mat til alle deler av kroppen din, spesielt kalsium. Dette hjelper kroppen din med å absorbere det mye lettere. Melk er en rik kilde til kalsium. Ved å drikke den med honning, gir du kroppen din næringsstoffene den trenger for å ta vare på beinhelsen din.

5. Det kan bekjempe søvnløshet

Å drikke varm melk med honning før du sover er en av de mest kjente måtene å få sove på når søvnløsheten angriper.

Ta en titt på ingrediensene på individuell basis. Både honning og melk for seg selv er flotte for å gjøre dette. Men sammen intensiveres effektene deres.

 • Honning er en sjelden søt ingrediens. Det gir deg mulighet til å få mer kontroll over insulinet kroppen din produserer. Dette gjør at hjernen frigjør mer tryptofan. Denne kjemikalien blir da omdannet til serotonin, hormonet som hjelper deg med å sove.
 • Varm melk gjør at magen din føles mer komfortabel. Dette er takket være temperaturen. Du bør drikke det før du går og legger deg.

6. Det har anti-aldringsegenskaper

Kombinasjonen av melk og honning gir resten av kroppen mange fordeler også. Dette er fordi denne drinken gjør kroppen din mer smidig og ungdommelig. Antioksidantene i denne kombinasjonen angriper frie radikaler. Disse har en stor effekt på alle kroppssystemene dine. De bryter ned huden din, noe som skaper både rynker og aldersflekker, og bryter ned kroppens funksjon totalt sett.

7. Det har anti-bakterielle egenskaper

Å drikke melk med honning har svært gunstige effekter på noen bakterier. Når du drikker varm melk og honning, reduserer du gass og andre tarmproblemer. Dessuten hjelper du også åndedrettssystemet hvis du plages med forkjølelse eller hoste.

 

 • YOGA - DAG 1

  Hei! Det er en serie på Youtube hvor man kan lære seg yoga på 30 dager, og det er denne jeg skal følge. Hvis du har lyst å prøve dette selv finner du filmene her. 


   

 • VELL HJEMME

  Ferien gikk så fryktelig fort unna og plutselig var den over. Vi sto opp gry tidlig imårrest, og har reist stort sett i hele dag. Vi var så heldig å få en hel rad for oss selv på flyet, og jeg har ikke hatt en så behagelig flyreise på veldig lange. Nå sitter jeg helt alene i leiligheten. Tobis dro rett hjem til Stigen, mens jeg måtte bli igjen i Bodø på grunn av et møte på fredag. Så nå sitter jeg å spiser cookies og synes synd på meg selv mens jeg hører på dagens episode av P3 morgen. Legg med noen bilder fra bassengkanten på Lopesan Baobab. 


   

 • EN BEDRE MIDDAG

  Ikveld var vi på Ohma for å feire at Tobias har fått seg jobb, HuRra! Imårra drar han jo på jobb igjen, så det litt for å gjøre noe koselig sammen før har drar. Var foresten å henta kjøkkenmaskin på elkjøp idag, det var julegave fra min kjære pappa! Gleder meg veldig til å prøve den ut! Blir masse baking framover. 

  En av Bodøs fineste spiseplasser etter min mening! Og maten der er veldig god. 
   

 • hits