Charlotte Madelen -
FORSIDE FØLG OM MEG INSTAGRAM YOUTUBE

YOGA - DAG 1

Hei! Det er en serie på Youtube hvor man kan lære seg yoga på 30 dager, og det er denne jeg skal følge. Hvis du har lyst å prøve dette selv finner du filmene her. 


 

 • VELL HJEMME

  Ferien gikk så fryktelig fort unna og plutselig var den over. Vi sto opp gry tidlig imårrest, og har reist stort sett i hele dag. Vi var så heldig å få en hel rad for oss selv på flyet, og jeg har ikke hatt en så behagelig flyreise på veldig lange. Nå sitter jeg helt alene i leiligheten. Tobis dro rett hjem til Stigen, mens jeg måtte bli igjen i Bodø på grunn av et møte på fredag. Så nå sitter jeg å spiser cookies og synes synd på meg selv mens jeg hører på dagens episode av P3 morgen. Legg med noen bilder fra bassengkanten på Lopesan Baobab. 


   

 • EN BEDRE MIDDAG

  Ikveld var vi på Ohma for å feire at Tobias har fått seg jobb, HuRra! Imårra drar han jo på jobb igjen, så det litt for å gjøre noe koselig sammen før har drar. Var foresten å henta kjøkkenmaskin på elkjøp idag, det var julegave fra min kjære pappa! Gleder meg veldig til å prøve den ut! Blir masse baking framover. 

  En av Bodøs fineste spiseplasser etter min mening! Og maten der er veldig god. 
   

 • hits