CHARLOTTE MADELEN - Blogg om hus, interiør, oppussing, renovering - Blogg om hus, interiør, oppussing, renovering! hits
FORSIDE FØLG OM MEG INSTAGRAM YOUTUBE

MÅNEDENS 10 FAVORITER

 

Her kommer månedens 10 favoritter, og link til produktene finner dere under bildet :-) I dag skal jeg sitte å jobbe med bacheloroppgaven. Den begynner å forme seg og i går intervjuet jeg to bedrifter som skal være et bidrag til oppgaven. Dette blir såå bra! 

 

  

1. Real Techniques Mini Brush     2. Pashion - 88 Palette      3. The Balm Mary Lou Manizer     4. Maybelline Blushed Nudes       

5. NYX Baked Blush     6. Maybelline Color Sensational Elixir     7. OPI New Orleans Collection    

8. NYX Shine Killer     9. Clinique Perfectly Real Makeup      10. Bare Escentuals Simply Irresistible

 • MÅNEDENS 10 FAVORITTER

  Jeg sverger til Maxfactor! dette merkene er ikke bare snill med lommeboka, men har også super kvalitet. Det er et produkter jeg ønsker å fremme i denne månedens 10 favoritter, og det er en foundation fra Maxfaktor! Q:Hvilket produkt er din månedens favoritt?


   

  1. Max Factor Ageless Elixir Foundation  (HER)      2. Paul & Joe's Nail Enamel, 35 (HER)     

  3. Babyliss PRO Brush Collection BABBB1E (HER)  4. Clarins Palette Instant Light Radiance Boosting Complexion Base (HER)        

  5. Invisibobble The Traceless Hair Ring (HER)        6. Beautyblender (HER)       

  7. NUXE Huile Prodigieuse Or (HER)       8. Clarins Rouge Eclat Satin Finish Age-Defying Lipstick (HER)     

  9.  Elizabeth Arden Ceramide Skin Smoothing Loose Powder (HER)        10. Sensai Silky Highlighting Powder (HER)

   

   

 • FØR OG ETTER STRANDEN

  Hei! Jeg skal reise på ferie om ikke så alt for lenge, og i den anledning skal jeg trekke fram noen tips til hvordan man kan gjøre seg "strandklar". Jeg ser at det er mange som reiser til varmere strøk nå, og derfor passet det godt med et slikt innlegg. Produktene er like god å bruke selv om du ikke skal på noen strand-ferie. Det er viktig å ta vare på kroppen sin uansett når og hvor.

  Det værste jeg vet er å komme rett fra den tørre kalde vinteren her i Norge og til den friske standa på Gran Canaria. Produktene under er også produkter som egner seg godt under ferien. Dagen før avreise: ta deg en god time på bade hvor du pusser og steller huden din. Smør den godt inn med selvbruning. Ta også vare på håret ditt, enten med en hårkur hjemme eller hos din lokale frisør. Spray på med litt sommer duft fra CK eller fra CLEAN, og tilslutt legg en lett versjon av hverdags sminken din. And you are ready for takeoff!       
   

  1. Beach Blonde Kelp Help Deep Conditioning Masque - En fuktighetsgivende balsam som er smart å bruke når man bader håret i saltvann eller klorvann. Den kompenserer for slitasjen håret pådrar seg. Den lukter frisk og gir deg et enda friskere hår.  

   

  2. Lip Butter Nivea - Benyttes som en after sun lip balm, og kan være god å ha dersom man blir tørr og solbrent på leppene.  

   

  3. Stay Cool After Sun Lotion - Når dagen er omme er det viktig å ha en god after sun å smøre på kroppen, dette er for å beholde brunfargen man har fått. Rett og slett ivareta, eller forebygge solbrenthet. 

   

  4. Extreme Spalsh Elastic Wet-Look Gele - Gå for et sexy og vått uttrykk  som om du nettopp har kommet opp av vannet og gått rett på fest. Kam litt gel i fuktig eller tørt hår og gre det bakover for en skarp sideskill. 

   

  5. Trystal Minerals Self Tanning Bronzing Minerals - Dette pudderet er rett fram genialt! Det er et solpudder med innebygd selvbruning. Den er lett å lege på og gir en umiddelbar farge, men den utvikler seg også over timer. Så når du tar av deg sminken er huden din brunere enn den var før.   

   

  6. CK One Summer EdT -  Hva er vell bedre enn å lukte sommer mens du er på ferie? Denne parfymen gir den siste touchen du trenger. Forfriskende duft som harmonerer godt med hav lukt og blomster. 

   

  7. Summer Sun EdT Clean - Er en duft av sommeren. Clean har en serie med velduftende parfymer som er veldig behagelige. Denne parfymen har en lukt av sitrus, appelsinblomst og sandeltre.    

   

  8. Honey Bronze Tinted Leg Mist - Ikke alle får en naturlig brunfarge under ferien, men det finnes måter å justere seg til gyldne ben på. Bruk en spray som gir matte solbrune legx

 • MÅNEDENS 10 FAVORITTER
   

  1. SMASHBOX contour kit       2. Real Techniques       3. LOREAL Silver shampoo         4. FIT ME Foundation        5. Lisbeth Dahl                 

  6. MAC Ruby Woo        7. fake lashes       8. naked eyes palette 1       9. primer dior pore minimizer      10. l'oreal sublime bronze