HJEMME SPA OG VELVÆRE (Charlotte Madelen)
FORSIDE FØLG OM MEG INSTAGRAM YOUTUBE

HJEMME SPA OG VELVÆRE

Hei! Jeg håper dere har en avslappet og fin søndag hvor enn dere er, for min del er jeg hjemme og tar livet med ro. I dag skal jeg ta en runde med hjemme Spa. Hovedproduktene jeg bruker ser dere i bildet under. Fantastiske produkter som i høy grad bidrar med å ivareta hud og hår.

1. Jeg startet spadagen min med å fjerne unsket hår i ansiktet. Det er egentlig ikke nødvendig, men jeg gjør det for at sminken skal legge seg bedre på huden. 

2. Neste steg er å hoppe i dusjen. Her gjør jeg peeling av kropp og ansikt. Jeg har to handsker: en til ansiktet og en til kroppen. Når jeg har vasket håret med shampo og balsam påfører jeg Coconut Mask. Dette er en hårkur som skal være i håret minst 5 min.

3. Etter en lang og deilig dusj smører jeg kroppen fra topp til tå med Harmoni Body Lotion. Den har en skikkelig digg lukt! Jeg er veldig kresen på lukter, og jeg har brukt lang tid på å finne produkter med en lukt jeg liker. Etter min mening lukter alle produktene heeelt fantastsik

4. Jeg liker å ta på meg negelkk på hender og føtter, og veldiger farge etter årestid. Nå som det er vinter vil jeg gå for en litt mørk farge.

5. Hvis jeg har det tilgjengelig liker jeg å smøre aniktet inn med et tynt lag med selvbruningskrem

6. Tannblekning. Jeg bruker SMILE fra VITA, og kan anbefale den. 

7. Spise et sunnt måltid med eple, kanel og cottage cheese.  

8. Style håret. Jeg liker best å krølle med slettetang. Før jeg fikser håret mitt putter jeg i Coco Loco Blow and Go for et enda finere resultat. 

 

Q: Bruker du å gjøre hjemme spa? 
 


 • 21.02.2016 KL.12:25
  Jeg finner aldri en body lotion som jeg liker lukten på, så den der må jeg sjekke ut :P

  Hjemmespa hørtes foresten utrolig digg ut!! Jeg har et lite håp om at jeg skal finne tid til å lakke neglene mine senere idag, det er hvertfall lov å håpe :P
  21.02.2016 KL.12:31
  Kaja Jeanette: Ja du bør prøve Harmoni, hvis ikke har Cosmica en lotion som lukter himmelsk :-) Det tar tid å finne produkter man liker.
  Fine Kaja, du må bare ta deg tid! Legg hverdagen litt til side, også tar du vare på kroppen din. Det er sååå viktig, spesielt nå på vinteren :) Ha en nydelig søndag fine du!
  21.02.2016 KL.12:34
  ååh så herlig ut :D heldig :D

  det er så avslappende og gjør noe med en

  ha en fin søndag:D
  21.02.2016 KL.17:04
  Jeg er dessverre alt for dårlig til sånt :)

  Men det hender at jeg koser meg med ansiktsmaske, men det er faktisk lenge siden jeg har gjort nå, så der ga du meg virkelig et tips til hva jeg skal gjøre til helgen <3
  22.02.2016 KL.01:12
  Alltid kos med hjemmespa!

  Jeg har nettopp flyttet å fått mitt eget boblebad, steamdusj spa! kjempedeilig! ^^


  Skriv en ny kommentar


  hits