SISTE INNKJØP - MAKEUP (CHARLOTTE MADELEN - Blogg om hus, interiør, oppussing, renovering) hits
FORSIDE FØLG OM MEG INSTAGRAM YOUTUBE

SISTE INNKJØP - MAKEUP

Hei! Jeg skal dele mine innkjøp fra ferieturen. Utrolig nok fant jeg kun ett plagg og det var en topp fra Zara som dere kan se bilde av HER. Ellers har jeg kun handlet sminke gjennom taxfree. Det var utrolig dårlig shopping på øya, så jeg ga opp etterhvert. Til gjengjeld fant jeg mye fint på flyplassen! 
L'oreal Paris la Palette Nude. Jeg elsker alle fargene og de legger seg veldig fint på øyelokket, det er ton i ton farger som gjør dem lett å anvende. Denne kjøpte jeg gjennom flyselskapet vi reiste med, og kostet ca 160 kr.    

 Invisibobble. Hårstrikk som ikke skal slite på håret, kjøpte to pakker for 49 kr. 

 Disse to godbitene er helt fantastiske! Leppestiften til venstre er fra Lóreal Paris i fargen 235 og ser ut som a million bucks på. Bronzeren til høyrer er også fra Lóreal, og den kan f.eks. blandes med din foundation for å få huden til å skinne litt ekstra. Ja, den kan brukes til så mye! Disse kjøpte jeg på flyplassen på Gran Canaria og de kostet ca 150 kr stk.    
Smashbox contour kit. Dette er noe alle jenter bør ha i sminkevesken sin, ja den er rett og slett AMAZING. Jeg har kjøpt den som er medium, men det finnes også en i deep. Den kostet ca. 256 kr på taxfree.    

 K24 Prime av Kardashian Beauty. Jeg er glad i alt som glitrer, og denne primeren fikk jeg gratis sammen med alle de andre produktene jeg kjøpte. Man skal smøre et lag i ansiktet og la det tørke i ca. 5 minutter for deretter vaske det av. Resultatet er myk hud som glinser. 

Dior Primer Glow Maximizer. På lik linje med Smashbox er også denne et produkt man bør ha i sminkevesken. Denne gir et jevnere grunnlag, og det vil få sminken til å sitte bedre. Dessuten har den en tone av glow i seg som gjør at huden stråler ekstra mye. Denne kjøpte jeg på taxfree og kostet 318 kr.  


 • 11.02.2016 KL.11:49
  ååh heldig masse bra sminke der.

  ha en fin dag :D

  Stine

  11.02.2016 KL.12:09
  Så flotte innkjøp :D
  11.02.2016 KL.12:26
  Så fine innkjøp :)
  11.02.2016 KL.14:41
  Har de samme strikkene! Er deilig å vite at de ikke sliter på håret som mange andre :-)
  11.02.2016 KL.17:20
  Her var det mye fint!
  11.02.2016 KL.21:04
  Veldig fint innkjøp :)


  Skriv en ny kommentar